О\'Хара зарязал четиригодишна връзка заради Даниеле Лойд

08:45
О\'Хара зарязал четиригодишна връзка заради Даниеле Лойд
Халфът на Тотнъм Джейми О' Хара зарязал четиригодишна връзка с ученическата си любов Саде Меткалф, за да се хвърли в обятията на футболната мъжемелачка Даниел Лойд, пише британското издание "Нюз ъф дъ Уърлд".

23- годишният играч на "шпорите" дори бил сгоден за Меткалф и й подарил спортен Мерцедес за Коледа, като доказателство за любовта си. Джейми дори предложил на годеницата си да заживее в неговото имение.

"Парите промениха Джейми. Запознах се с него, когато беше част от академията на Тотнъм и не взимаше големите седмични надници. Сега, когато вече е известен, той започна да живее като звезда", разкрива Саде.

"Разбрах за изневярата му с Даниел от вестниците. Въпреки това, той продължаваше да отрича. Тогава започнах да ги виждам заедно и в телевизионни предавания. И после той дойде в един хубав ден и настоя да му върна Мерцедеса, който ми беше подарил за Коледа.", споделя бившата годеница на халфа.

"Радвам се, че разбрах какъв е толкова скоро. Все пак ние имахме планове за женитба, а това щеше да бъде най-голямата грешка в живота", допълва красивата Саде.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация